Geld verdienen naast je werk

Geld verdienen naast je werk

Geld verdienen naast je werk

Veel mensen zijn op zoek naar een passief inkomen. Maar los van beleggen, investeren en rentes bestaat er eigenlijk geen passief inkomen. Zelfs investeren en beleggen kost toch tijd omdat je wilt monitoren hoe je geld het doet en of je actie moet ondernemen. Wel zijn er genoeg mogelijkheden voor vrijblijvende opties om periodiek je inkomen te boosten. Het grootste voordeel is de vrijheid, want je hoeft die moeite niet altijd te doen. Het is extra en je hoeft het alleen te doen als het je uitkomt.

In- en verkoop van tweedehands producten

Handel is overal en dit geldt ook voor kansen. De autohandelaar is de klassieker, maar als je scherp kunt inkopen en nette advertenties maakt kun je zeker geld verdien met handel. Met name tweedehands liggen hier mooie kansen. Kijk bijvoorbeeld eens bij een veiling of voor faillissement partijen. Een bureaustoel tweedehands kopen is een goede optie. Er is veel vraag naar en hier ligt dus een kans. Stel dat jij een leuke partij van een failliet kantoor kan opkopen en weer los verkoopt. Prima business!

Dit geldt eigenlijk voor veel dingen. Met platforms zoals Marktplaats is de doelgroep goed bereikbaar. Een duidelijke tekst met goede foto’s is het halve werk. De verkoop is dan ook niet zozeer de uitdaging. De kunst zit hem in een goed inkoopkanaal.

Als vuistregel kun je stellen dat elk product waar jij veel verstand van hebt en waar tweedehands veel op gezocht wordt een kans is voor leuke handel.

Dit kan van alles zijn, zoals: boormachines, fietsen, lego, gitaren, golfspullen, pokemon kaarten, boeken, etc. Denk wel na over de opslag van deze producten. Pokemonkaarten nemen natuurlijk minder ruimte in dan fietsen.

Diensten tegen betaling

Laat jij je af en toe inhuren voor diensten, zoals elektra, tuin aanleggen of andere technische vakken. Laat je dan betalen per klus en niet per uur. Zeker als je wat ervaring hebt kun je de duur van een klus goed inschatten. Het is juist de kunst om meer te verdienen in minder tijd. Als je per uur betaalt krijgt is deze uitdaging weg en weet je al precies wat je krijgt. Door jouw expertise per klus in rekening te brengen is er ook voor jezelf een mooie kans op een leuk uurloon. Want hoe harder je werkt, hoe meer je per uur verdient.

Veel succes! Waar ligt jouw nieuwe inkomen?

redactie

Related Posts

4 manieren om te besparen op je bruiloft!

4 manieren om te besparen op je bruiloft!

Zo begin je een restaurant

Zo begin je een restaurant

Ideeën om geld te besparen

Ideeën om geld te besparen

Nieuwe ideeën voor jouw onderneming

Nieuwe ideeën voor jouw onderneming