Wat kan je doen aan de Pier in Scheveningen?

Wat kan je doen aan de Pier in Scheveningen?

Scheveningen behoort tot één van de meest bekende strandjes van Nederland. Vandaar dat Scheveningen vooral in de zomer bomvol zit met mensen waaronder vele toeristen. Naast het strand, de zee, de terrasjes, strandtentjes en de winkelboulevard levert ook de Pier een groot bijdrage aan het vermaak van de mensen! Niet alleen buitenshuis maar zelfs ook in huis!

Vermaak op de Pier

Wist je dat de Pier je ook in huis kan vermaken? Nou ja, vooral voor je kinderen door het speelkleed Den Haag! Op het speelkleed kunnen de kinderen het strand van Scheveningen ontdekken en daarop de Pier tegenkomen. Zo kunnen ze vanuit huis in contact komen met de Pier en wat er allemaal nog meer te doen is. Ze kunnen routes rijden met autootjes naar het strand toe of met poppetjes over de Pier heen lopen. Zodra ze zien dat er een reuzenrad op het speelkleed is loop je wel het risico dat ze die in het echt zullen willen gaan bewonderen! 

Reuzenrad op de Pier

Als je dan op de ‘echte’ Pier terecht bent gekomen zal het reuzenrad op de Pier een van de eerste bezienswaardigheden zijn die in zicht komt. Het reuzenrad op de Pier is geen gewoon reuzenrad. Het reuzenrad op de Pier is namelijk het eerste reuzenrad in Europa die boven de zee draait. Het reuzenrad met een hoogte van 50 meter geeft een prachtig uitzicht over de zee, het strand en Den Haag zelf. Je kan natuurlijk ook in de avond het reuzenrad in om een romantisch uitzicht vol lichtjes te ontdekken! Een ritje in een van de overdekte 36 gondels in het reuzenrad duurt ongeveer 10 minuutjes. Afhankelijk van de drukte zullen er meerdere ritjes gemaakt worden waardoor iedere bezoeker evenveel tijd krijgt om te ontspannen en te genieten van het uitzicht!

Bungy Jump Holland

De grote toren aan het einde van de Pier is niet zomaar een toren, maar dé toren voor avonturiers! Als je geen hoogtevrees hebt is dit de plek om een sprong in het diepe te maken. Spring van maar liefst 60 meter hoog naar beneden boven de Noordzee. Je kan zelfs met zijn tweeën een duosprong maken. Als je zelfs dan niet durft kan je natuurlijk ook gewoon vanaf de Pier andere personen zien bungeejumpen vanaf de toren!

Foodwalhalla

Aan de Pier vind je vele eettentjes en terrasjes. Om deze reden wordt er ook wel gesproken over een foodboulevard. Zowel onder de Pier als op de Pier waar je kan genieten van de wind en zonnestralen. Bovenop de Pier kan je burgers van over de hele wereld eten, maar ook chique dineren. Onder de Pier kan je onder andere terecht bij Happy Mood voor zowel een gezonde salade als een lekker gebakje!

seo

Related Posts

Een leuke en uitdagende manier om fit te blijven

Een leuke en uitdagende manier om fit te blijven

Je auto klaarmaken voor vakantie

Je auto klaarmaken voor vakantie

Klassieke cadeaus voor haar

Klassieke cadeaus voor haar

Ideeën om geld te besparen

Ideeën om geld te besparen