Hoe en voor welke momenten gebruik jij de leren schooltas? Wij hebben tips voor jou!

Hoe en voor welke momenten gebruik jij de leren schooltas? Wij hebben tips voor jou!

Het is weer zover. School is alweer 3 weken bezig. Je bent waarschijnlijk net pas begonnen met het kaften van je boeken en nu heb je ook nog is een tas nodig om deze in kwijt te kunnen. Wil jij dit jaar toch iets anders dragen dan de meest voorkomende tas op het schoolplein? Wij hebben een aantal tips voor jou samengesteld zodat jij kan uitblinken met jou leren schooltas.

Weinig boeken mee? Dan hebben wij hier voor jou een leren schooltas met een oplossing


Er vallen drie uren uit. Jij hoeft voor maar twee uurtjes naar school en voor die twee uurtjes heb je geen boeken nodig. Wij hebben hiervoor de ideale leren schooltas gevonden. Namelijk; het assortiment van Chabo bags. Dit merk heeft een gevarieerd aanbod voor tassen in alle soorten en maten. De Chabo bags zijn niet specifiek gemaakt als schooltas maar kunnen zeker voor jouw outfits de doorslag geven. Ook zijn ze te verkrijgen in verschillende kleuren. Als het dus gebeurt dat jij een korte dag op school hebt kun je kiezen voor de leren cross-over bag. Dit is een leren schooltas waar je alle benodigdheden voor een kort dagje school in kwijt kan. Deze leren schooltas brengt stijl en gemak bij elkaar.

Wel van het eerste uur tot het negende uur les? Dan is de leren rugzak de oplossing


Dan zouden wij kiezen voor een ‘echte’ rugzak. Een rugzak is er natuurlijk in veel verschillende materiaalsoorten, maar misschien is het toch echt slim om te gaan kijken naar een leren rugzak. Deze tip geven wij, omdat er toch vaak gekeken wordt naar rugzakken van nylon. Hierbij wordt altijd verteld dat nylon 100% regen afstoot. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit niet altijd het geval is en jij al helemaal niet wilt dat straks jouw huiswerk nat regent. Hiernaast is de leren rugzak een echte trend en kan je hiervoor bij veel verschillende merken hele hippe tassen scoren.

Is jouw school helemaal overgestapt op alleen tablets gebruiken? Lees dan hier


Toevallig hebben wij hier allemaal wel een neefje, zusje of overbuurmeisje die op de middelbare school zit. Wat ons hierbij vooral op is opgevallen is dat er bijna geen fysieke boeken meer gebruikt worden en dus bijna alles online aangeboden wordt. De tablets nemen de overhand op verschillende middelbare scholen over ons hele land. Hierdoor heb je niet altijd meer een grote rugzak nodig. Hiervoor hebben wij de tip om toch te gaan kijken naar een leren schooltas. Ik zie het je  al denken, wat een oubollig tip, maar dit hoeft echter niet de case te zijn. Er hebben heel veel leren tas fabrikanten de markt verbreed met toffe laptop tassen. Die ook weer gemak en comfort zorgen.

Wij hopen dat je met deze tips over de leren schooltas als de wiedeweerga een kijkje gaat nemen op het internet en onze tips gaat gebruiken! Loop jij nou tegen een andere tassen probleem aan op school? Laat het dan weten in de comments en we helpen jou! 

redactie

Related Posts

Herenondergoed als cadeau voor hem

Herenondergoed als cadeau voor hem

Je eigen kledingmerk starten, zo doe je het

Je eigen kledingmerk starten, zo doe je het

Lukt het niet om de juiste broek te vinden? Lees dit eens

Lukt het niet om de juiste broek te vinden? Lees dit eens

Ideeën opdoen voor nieuwe winterkleding?

Ideeën opdoen voor nieuwe winterkleding?