Herenondergoed als cadeau voor hem

Herenondergoed als cadeau voor hem

Trends op het gebied van herenondergoed

Herenmode is geen seizoen hetzelfde en door de jaren heen veranderen dan ook de voorkeuren en diverse artikelen die het meest gewild zijn. De trends en de artikelen die in de mode zijn zo populair vanwege het materiaal, het design, de kleuren en patronen of de pasvorm. Soms zijn volledige outfits en stijlen meer in de mode, terwijl soms ook specifieke designs van kledingstukken trendy zijn. Ook op het gebied van bijvoorbeeld ondergoed heren zijn er verschillende trends te ontdekken. 

Er zijn dan ook verschillende modellen die de ene periode populairder zijn dan in andere jaren. Wij zetten graag de trends op het gebied van herenondergoed voor je op een rij.

De boxer is de klassieker die nooit uit de mode raakt

Een van de meest bekende soorten herenondergoed zijn de zogenaamde boxers. Deze modellen zijn kenmerkend door de korte pijpjes en zorgen voor een vrije pasvorm die voor verschillende mannen passend is. Een donkere kleur kleedt bovendien slank af. Het fijne aan het dragen van een boxer, is dat deze ook de bovenkant van de dijen beschermt tegen schuren en deze vorm van ondergoed zeer goed is om huidirritatie te voorkomen.
Tip: Cadeaus voor hem (en haar) – Gratis verzending en 100 dagen retour

Het fijne is dat je met een boxer aan ook prettig kan sporten zonder hinder te ondervinden van het ondergoed. Er zijn tal van grote merken zoals Calvin Klein en natuurlijk Bjorn Borg die zeer stijlvolle boxers in het assortiment hebben in effen kleuren en met diverse patronen.

Trunk ondergoed is zeer passend bij skinny jeans

Naast de boxer is er ook een ander type herengoed dat de laatste jaren steeds populairder wordt en dat is de trunk. De trunk is vooral erg praktisch voor mannen die houden van een strakke pasvorm en met regelmaat een skinny jeans broek dragen. De trunk wordt net op de heup gedragen wat vaak net een stukje lager is dan de boxer, waardoor deze goed aansluit bij skinny jeans broeken. 

Wanneer je een actieve levensstijl hebt en regelmatig in de sportschool te vinden bent of buiten sport dan is Mesh ondergoed vaak ook zeer geschikt. Mesh ondergoed is kenmerkend door de goede ventilatie en het feit dat dit zeer licht dragend is. Mesh ondergoed is daarnaast zeer comfortabel en biedt ook steun tijdens meer intensievere activiteiten.

redactie

Related Posts

Je eigen kledingmerk starten, zo doe je het

Je eigen kledingmerk starten, zo doe je het

Lukt het niet om de juiste broek te vinden? Lees dit eens

Lukt het niet om de juiste broek te vinden? Lees dit eens

Ideeën opdoen voor nieuwe winterkleding?

Ideeën opdoen voor nieuwe winterkleding?

Hoe en voor welke momenten gebruik jij de leren schooltas? Wij hebben tips voor jou!

Hoe en voor welke momenten gebruik jij de leren schooltas? Wij hebben tips voor jou!