3 aanvullingen op je gaming laptop

3 aanvullingen op je gaming laptop

Laptops om te gamen zijn populair. Vooral omdat het sterke computers zijn die voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden. Maar met alleen een laptop ben je er niet, dus kijken we vandaag wat er nog meer nodig is voor de optimale beleving. Zowel voor gaming als voor zakelijke of administratieve doeleinden.

Beeldscherm

Allereerst kun je je afvragen of je standaard laptop beeldscherm volstaat. Zeker voor gamen is een uitbreiding van het beeldscherm een grote plus. Op die manier haal je echt het maximale uit je gaming laptop. Denk aan een wide angle scherm. Optimaal voor racing of first player view. Daarnaast is een extra beeldscherm ook ideaal voor werk, administratie en andere zakelijke doeleinden. Denk aan een Excel bestand waarin je al je waardes in één beeld gevangen hebt. Letterlijk overzicht in één blik. Of twee browsers naast elkaar open zodat je de input van de ene direct kunt verwerken zonder van scherm te hoeven switchen. 

Het belangrijkste argument is natuurlijk dat je op deze manier de flexibiliteit van je laptop behoudt, maar bijvoorbeeld op een vaste thuiswerkplek een uitgebreide office of gaming setting hebt. Plug en play!

Toetsenbord

Het is een kleine investering met een groot gemak. Ook hier gelden voordelen voor zowel gaming als de administratie. Sowieso is voor de administratie een numeriek toetsenbord altijd een grote plus, maar ook gaming is vaak afhankelijk van een prettig toetsenbord. Het standaard laptop toetsenbord is leuk maar in dit geval minder praktisch. Dus deze toetsen mogen niet ontbreken voor je ideale setting.

Muis

Met de muis houd je het overzicht en het gevoel. Ergonomisch ook wat beter om er eentje in je hand te hebben liggen. Er zijn diverse gaming muizen te koop met extra knoppen en features. De moeite waard om je even in te verdiepen aan de hand van je gebruiksdoelen. 

En zeker een groot voordeel van een standaard laptopmuis. Een draadloze muis via een usb plugin is hierbij perfect. Eenvoudig overal te gebruiken en handig om draadloos te blijven werken. Hier behoudt je het comfort van de laptop maar kun je wel lekker muizen op meerdere werkplekken.

Het leuke is dat, even los van het beeldscherm, deze extra features helemaal niet zo duur zijn. Zeker niet in verhouding tot de aanschafprijs van je laptop. Kijk vooral ook naar je beoogde gebruik en probeer eerst de laptop los te gebruiken. Je merkt vanzelf wat je mist.

 

redactie

Related Posts

Een leuke en uitdagende manier om fit te blijven

Een leuke en uitdagende manier om fit te blijven

Jouw eerste kantoor inrichten

Jouw eerste kantoor inrichten

Klassieke cadeaus voor haar

Klassieke cadeaus voor haar

Wat kan je doen aan de Pier in Scheveningen?

Wat kan je doen aan de Pier in Scheveningen?